Brain waves

Hersenspinsels, brainwaves, ideeën. Ze ploppen zomaar op. Dat is niet uniek. Het is wat ze doen. Dat is zo met alles wat in bewustzijn verschijnt. En ik heb het wel over 'mijn' brain waves, maar het is niet te claimen natuurlijk. Wel te delen... Enjoy! En als het bevalt, meld je gerust onderaan aan voor nieuwe op-ploppers.

vrije will

Vrije wil? Echt?

21 februari 2021

Tadaaa… Daar is ie weer. Het idee dat vrijheid zou moeten schenken, maar je juist gevangenhoudt. In verwijten maken, doen alsof het anders had kunnen zijn, afkeuren van spontaan gedrag, van emoties, gedachten… und so fort und so weiter. De VRIJE WIL. Sterk idee… maar klopt het wel?

Gedachten... Sommige handig, de meeste niet.

8 februari 2021

Heb jij last van negatieve gedachten? Zit jij ‘in je hoofd’? Gedachten kunnen behoorlijk in de weg zitten, maar wat zijn het eigenlijk? Hoe ontstaan ze? En wat moet je er mee? DENK er maar eens over na. :-) En..? Als je er nog niet helemaal uit bent, geen probleem. Ik ga het uitleggen.

Emoties. Wat is je probleem?

8 maart 2021

Heb jij last van ‘moeilijke’ gevoelens? Ze kunnen flink in de weg zitten, maar wat is je probleem? Weet je wat emoties zijn en wat het verschil is met gevoelens? De overeenkomst met gedachten? Zo niet, dan zou ik echt even verder lezen.

Meld je aan voor Brain Waves

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Brain Waves?

Contact

Domineeslaan 91
3000 AB  Zwanenburg
Nederland

06-51763909
post@roelboon.nl